15% na kočárky ve výprodeji*
15% na kočárky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
lionelo houpačka Bella Set Grey Concrete
Cena
5.849 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A371236

EAN: 5903771703291

lionelo houpačka Bella Set Grey Concrete
Podrobnosti o produktu:
  • Lionelo Bella Sada 2v1 dětská houpačka s přenosnou postýlkou
  • Jedná se o řešení 2v1, protože má 2 možnosti sezení - nosítko a dětská kolébka.
  • Obě nástavby lze otáčet o 360', takže můžete nejen určovat směr pohybu, ale také polohovat houpačku tak, abyste mohli vždy udržovat oční kontakt se svým dítětem
  • Montáž zabere jen několik sekund
  • Dětská houpačka má 6 jedinečných houpacích pohybů - 5 základních režimů a další automatický režim, který se mění každých 16 sekund
  • Díky 5 různým rychlostem houpání můžete jeho intenzitu přizpůsobit preferencím a náladě vašeho dítěte
  • Noční režim zajišťuje, že se výrobek stále více zpomaluje, dokud se úplně nezastaví
  • Automatická detekce pohybu aktivuje houpání a hudbu, když se dítě začne vrtět
  • Veškerá nastavení zařízení můžete upravit prostřednictvím ovládacího panelu na Touch nebo na dálku pomocí dálkového ovladače
  • Tento model přehrává 12 klidných melodií s možností nastavení hlasitosti
  • Sada přenosného lůžka Lionelo Bella je vybavena pohodlnou matrací z pěny T25 s vysokou hustotou
  • 5bodovými bezpečnostními pásy
  • Třístupňové nastavení sklonu: do lehu, pololehu a sedu.
  • Je nejen šetrná k životnímu prostředí, ale také bezpečná pro alergiky
  • Podlaha je chráněna před poškrábáním protiskluzovými podložkami
Materiál a péče:
  • Materiál čalounění: polyester, bambusová tkanina
  • Materiálová konstrukce: ocel, plast
Rozměry a hmotnost:
  • Rozměry hopsadla (délka x šířka x výška): 60,5 cm x 61 cm x 57,5 cm.
  • Věkový rozsah: 0m+ do 9 kg
Součástí dodávky je:
  • Součástí balení: polštář
  • Hrací oblouk s hračkami
  • USB kabel
  • Dálkové ovládání
Dětská houpačka Lionelo Bella
Víte, proč děti tak milují houpání? Protože jim připomíná měsíce, které strávily v matčině lůně, kde cítily zvláštní pocit bezpečí. Když se narodí, najdou ho opět v náručí svých rodičů, ale i ti někdy potřebují chvilku pro sebe: skočit do sprchy, uvařit večeři nebo prostě jen relaxovat.

Intuitivní houpání
Při vývoji dětského hopsadla Lionelo Bella jsme vycházeli z pohybů, které dítě cítí v náručí rodičů. Dětská houpačka má 6 jedinečných houpacích pohybů - 5 základních režimů a další automatický režim, který se mění každých 16 sekund. Díky vícedráhovému houpacímu pohybu zachycuje Bella přirozený rytmus, který se vyskytuje v náručí rodičů, a dělá z hopsadla známé a jedinečné aden místo pro vaše dítě. Můžete si vybrat z 5 rychlostí houpání a přizpůsobit tak intenzitu houpání preferencím a náladě vašeho dítěte. Díky otočnému sedátku o 360' můžete nejen měnit směr houpání, ale také polohovat sedátko tak, abyste mohli vždy udržovat oční kontakt se svým dítětem. Sedačka má třístupňové nastavení sklonu - od polohy vleže, která je ideální pro odpočinek, přes pololežení až po sezení - pro děti, které jsou zvědavé na svět a chtějí se více zapojit do rodinných interakcí.

Funkce, které usnadňují život
Dětské hopsadlo je vybaveno řadou užitečných funkcí, které rodičům usnadňují život. Noční režim zajišťuje, že se výrobek stále více zpomaluje, až se zcela zastaví. Automatická detekce pohybu aktivuje houpání a hudbu, když se dítě začne vrtět. Protože Bella dítě se houpe stejně instinktivně jako jeho pečovatel. Všechna nastavení zařízení můžete upravit pomocí ovládacího panelu Touch nebo dálkového ovladače. Tento model přehrává 12 klidných melodií s možností regulace hlasitosti. Dětské hopsadlo Lionelo Bella vás bude provázet od prvních dnů života vašeho miminka až do doby, kdy dosáhne hmotnosti 9 kg nebo dokud vaše děťátko nezačne samostatně sedět.

Mimořádně pohodlné sedadlo
Široká, správně tvarovaná sedačka zajišťuje pohodlnou a bezpečnou polohu pro vaše dítě. Dětské odrážedlo Lionelo Bella je vybaveno 5bodovými bezpečnostními pásy. Má také měkký, mimořádně pohodlný polštář, který se přizpůsobí tělu dítěte a poskytuje mu správnou oporu. Potah je vyroben z přírodní bambusové tkaniny, která má mnoho výhod. Tento vzdušný materiál příjemný na dotek může přijít do přímého kontaktu s pokožkou, a to i na těch nejcitlivějších částech těla. Tkanina je prodyšná, zajišťuje účinné odvětrávání a zabraňuje nadměrnému pocení těla. Díky svým hygroskopickým vlastnostem bambus pohlcuje vlhkost a zabraňuje tak růstu hub a plísní. Neobsahuje žádné umělé přísady. Je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také bezpečný pro alergiky.

Další výhody houpačky Lionelo Bella
Díky tichému chodu motoru si můžete být jisti, že nebude budit vaše dítě. Součástí sady je závěs se 3 hračkami, které lze libovolně nastavovat a sundávat. Hračky trénují soustředění vašeho dítěte, nabízejí mu nové podněty a povzbuzují ho k protahování rukou. Díky své nízké hmotnosti je dětské hopsadlo Lionelo Bella snadno přenosné a lze jej postavit kdekoli. Podlaha je chráněna před poškrábáním protiskluzovými podložkami. Pokud se rám ušpiní, můžete jej otřít vlhkým hadříkem a potah i matraci lze prát v ruce.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Lionelo

Lionelo – společně, bezpečně a pohodlně

Být rodičem je výzva a zároveň to nejhezčí dobrodružství. S našimi produkty je to ještě více vzrušující a radostnější – pro děti i rodiče. V Lionelo vyrábíme produkty, které splňují nejvyšší standardy bezpečnosti a pohodlí. Chceme spolupracovat na budování vztahu mezi vámi a vaším dítětem ve všech stádiích života. To je důvod, proč je náš sortiment tak promyšlený, že se si můžete užívat svého rodičovství od prvních okamžiků vašeho miminka.

Lionelo – kvalitní design spojený s funkčností po celý život

Ceníme si hodnoty společných chvil. Z tohoto důvodu dbáme na to, aby se produkty Lionelo vyznačovaly designovou kvalitou a funkčností a aby jejich používání zanechávalo příjemný dojem. K tomu napomáhají jednoduchý a moderní design, nápaditá řešení i jistota, na kterou se u nás můžete spolehnout bez ohledu na okolnosti. Na produkty Lionelo se vztahuje doživotní záruka. To znamená, že jsme si nejen vědomi jejich kvality, ale také vás podporujeme v každé fázi využívání naší nabídky.

Lionelo – otevřenost, vstřícnost a nasazení

Otevřenost, ochota pomoci a nasazení nám pomáhají budovat neocenitelný pocit spojení a důvěry s rodiči. Výhodný poměr kvality a ceny produktů Lionelo v celé Evropě znamená, že značka je stále populárnější. Tento trend vidíme nejen ve zvyšujícím se počtu kupujících našich známých výrobků, ale také v počtu kupujících nových výrobků naší značky. Přidejte se ke skupině klientů, které podporujeme v rodičovství. Lionelo se postará o to, aby pro vás toto dobrodružství bylo skutečnou radostí.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: lionelo houpačka Bella Set Grey Concrete
4.5
87 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 74
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 5
 
2 hvězdičky
| 3
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

lionelo houpačka Bella Set Grey Concrete
lionelo houpačka Bella Set Grey Concrete
5.849 Kč