Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
BIG Rescue Sound Wheel
-25%
MOC¹
742 Kč
Cena
556 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
186 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A232884

EAN: 4004943564939

BIG Rescue Sound Wheel
Nyní se promění dětské pokoje a hřiště v hrdinské scény, neboť s tímto záchranářským volantem se každý majitel BIG-Bobby-Car stane odvážným záchranářem v nouzi.

Je jedno jestli policista, hasič nebo hasička, pilot vrtulníku, záchranář nebo psovod - s BIG-Rescue-Sound-Wheel je každý malý řidič nebo řidička od 12 měsíců na každou situaci perfektně vybaven/a.

Právě se ozvalo tísňové volání a už vše začíná: rychle nastartovat pomocí startovacího tlačítka. Za doprovodu hasičské nebo policejní sirény se malý záchranář nebo malá záchranářka dostanou na místo určení. Tlačítkem telefonu rychle přivoláte další kolegy. Pokud v ulici není místo, klaksonem upozorněte ostatní řidiče aut, neboť každá vteřina hraje roli. Zmáčknutím tlačítka vysílačky dostane malý záchranář ještě poslední pokyny, než se dostane na místo. Už z dálky je slyšet štěkání policejního psa. Pokud je třeba vrtulník, je nutné ho rychle zavolat a brzy již slyšíte jeho zvuk.

Za osmi různými tlačítky se skrývají zvuky podobné skutečným. Dle potřeby mohou malí hrdinové zvolit mezi policejní nebo hasičskou sirénou, díky které se spustí modré světlo.

BIG-Rescue-Sound-Wheel se hodí ke všem BIG-Bobby-Car (New a Classic) od roku 2010 a ke všem BIG-Traktorům

Podrobnosti:
  • Rozměry: 19,3 x 19,3 x 10,5 cm
  • Volant s různými zvuky
  • Včetně 3x AAA-baterií
  • Kompatibilní s BIG-Bobby-Car (New a Classic) od roku 2010 a se všemi BIG-Traktory
  • Věk: od 1 roku
  • Sponzorováno

    product_detail_ad

    Informace o zaslání

    Doručení zásilek:

    Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

    Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

    Značka

    BIG

    BIG Hračky – Více než BIG Bobby Car

    Se jménem BIG spojují rodiny na celém světě oblíbené odrážedlo BIG Bobby Car. 1972 spatřil světlo světa první model BIG Bobby Car. V současnosti je v nabídce přibližně 18 různých tvarů, provedení a barev klasického autíčka a navíc příslušenství. Tradiční německá firma BIG není ale známá jen díky BIG Bobby Car a jiným dětským pojízdným prostředkům. K rozmanitosti výrobků od BIG patří také další skvělé hračky pro miminka a děti. BIG Waterplay jsou vtipné hračky do vody. Také kolekce BIG Outdoor je oblíbená. Představuje hračky na ven a na pískoviště.


    Hodnocení

    Hodnocení zákazníků: BIG Rescue Sound Wheel
    5
    26 Hodnocení zákazníků
     
    5 hvězdičky
    | 24
     
    4 hvězdičky
    | 2
     
    3 hvězdičky
    | 0
     
    2 hvězdičky
    | 0
     
    1 hvězdička
    | 0
    Co je eKomi?

    100% skutečná odezva od zákazníků

    Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

    Naše nejprodávanější

    BIG Rescue Sound Wheel
    BIG Rescue Sound Wheel
    MOC¹ 742 Kč
    556 Kč