PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
-29%
MOC¹
564 Kč
Cena
399 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
165 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A073933

EAN: 4041077000704

PlayMais ® Class ic WORLD Farm
Tento text je přeložen automaticky.
PlayMais ®. Krabice plná kreativity!

PlayMais ® je přírodní hračka pro ruční práce, která je biologicky odbouratelná a nepoškozuje životní prostředí. Navíc je vyvinuta a vyráběna v Německu. Je vyrobena na bázi kukuřičné krupice a vody a obarvena potravinářským barvivem. PlayMais ® lze tvarovat, lisovat, stříhat a mnoho dalšího. Navlhčením vodou přilne k sobě a k mnoha různým povrchům, jako je papír a lepenka, sklo a dokonce i květináče. Velmi jednoduché. Není potřeba žádné lepidlo, jen trocha vody a vaše fantazie. Prostřednictvím jednoduché hry a ručních prací PlayMais ® získá každé dítě rychlý pocit úspěchu a podporuje motoriku, kreativitu a rozvoj vašeho dítěte. Díky tomu je obzvláště pedagogicky hodnotná. Díky nekonečným možnostem konstrukce se zábavě a fantazii meze nekladou.

Krásná řada WORLD od PlayMais ® přichází v 6 různých motivech pro dívky a chlapce všech věkových kategorií. Každá krabička obsahuje více než 1000 PlayMais ®, předseknuté kartonové panely k vytvoření vlastních tematických světů, návody a řemeslné doplňky. Každá krabice nabízí více než 10 hodin zábavy při tvoření a je vhodná pro děti od 3 let.

Podrobnosti:
  • Obsah: cca 1000 barevných PlayMais ® stavebních bloků, návodů a řemeslných doplňků
  • Obsahuje předseknutý karton pro zdobení a vytváření 3D farmy a návod na vytváření zvířat a modelů farem.
  • Vzdělávací, podporuje kreativitu a motoriku
  • Vyrobeno z kukuřičné krupice a vody, obarveno potravinářským barvivem
  • PlayMais ® je biologicky odbouratelný přírodní produkt, který chrání životní prostředí
  • Vyrobeno v Německu
  • Od 5 let

Pozor!
Nevhodné pro děti do 3 let kvůli malým částem, které mohou spolknout. Nevhodné ke konzumaci.

Výroba:
Při použití kukuřičné krupice jako suroviny se použije celé zrno, čímž se eliminuje energeticky náročný proces extrakce škrobu. Myšlenka udržitelného hospodaření je v celém výrobním procesu, od pěstování až po likvidaci, na prvním místě:

Pěstování probíhá na vyjmuté půdě v blízkosti místa výroby. Vyprodukované množství se likviduje ekvivalentně ve formě biologicky rozložitelného odpadu prostřednictvím vlastní bioplynové stanice, která vyrábí elektřinu, chlad a teplo pro ekologicky šetrnou výrobu.

Zbytky z bioplynové stanice tvoří základ hnojiva pro příští sklizeň kukuřice. Tímto způsobem je přírodní cyklus uzavřen v celém výrobním procesu. Šetří se tak omezené suroviny a zdroje energie a příroda má z toho užitek. Kukuřice se pěstuje výhradně pro průmyslové využití, takže se nepoužívá kukuřice pěstovaná jako potravina nebo krmivo.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: PlayMais ® Class ic WORLD Farm
5
5 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 4
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
PlayMais ® Class ic WORLD Farm
MOC¹ 564 Kč
399 Kč