Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy

Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy


MOC¹
222 Kč
Cena
216 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A232453

EAN: 4250226042681

Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy
Tento text je přeložen automaticky.
Praktická sada na péči o vlasy od designu Rotho Baby je ideálním dárkem pro dětskou párty a je součástí základního vybavení pro mladé rodiče. Kartáč a hřeben poskytují intimní a uvolněné chvíle pro vás a vaše dítě s každodenní péčí. Jemnou a lehkou masáží můžete zklidnit sluneční svit a zajistit rychlejší usínání a celkovou pohodu.
Kartáč se skládá z měkkých, hypoalergenních a antistatických přírodních štětin a hřeben má zaoblené rohy, aby jemně ošetřoval zvláště citlivou pokožku hlavy a jemné vlasy nejmenších. To usnadňuje a šetrné odstraňování pokrývky hlavy a kolébky mléka. Kromě toho byly oba testovány na chemickou nezávadnost a jsou vyrobeny z odolného a robustního materiálu.
Praktický set lze kombinovat s odpovídající kolekcí z designu Rotho Baby pro dobrou organizaci na přebalovacím stole, jako je kbelík na pleny nebo mycí mísa. Spolu s dalšími předměty, jako je výměna rohože, plenky, stoličky nebo nočníku, budou vaše děti doprovázeny až na toaletní trénink.
Chytrá řešení pro rodiče a děti - německá značka Rotho Baby design vyvíjí vysoce kvalitní a inovativní produkty již více než 15 let a je spolehlivým hráčem v oblasti péče o dítě a dítě.

Správná příprava
Udělejte si čas na péči o své dítě a na odpočinek a relaxaci. Pokoj a ruce by měly být teplé. Příjemná světlá a tichá hudba na pozadí poskytuje další pohodu. Promluvte si se svým malým dítětem a udržujte oční kontakt při kartáčování a česání - vytvoří to milující a intimní atmosféru pro vás a vaše dítě.

Detaily produktu:
  • Praktická sada hřebenů a kartáčů pro každodenní péči o děti
  • Obzvláště jemná na citlivou pokožku hlavy a jemné dítě Vlasy dětské pokožky hlavy

Technické detaily
  • Barva: Švédská zelená
  • rozměry: délka x šířka x výška : 15 x 4 x 2,7 cm
  • Materiál: Polypropylenový plast

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Rotho Babydesign

Průvodce v dětství

Inovativní výrobky od Rotho Babydesign Vám a Vašim dětem pomohou v mnoha oblastech každodenního života. Kategorie "koupání/péče", "hraní" a "přebalování" Vám nabízí rozmanitý sortiment, který Vás přesvědčí vysokou kvalitou a barevným designem. Fima Rotho Babydesign garantuje stabilitu a dlouhou uživatelskou dobu. Dětská sedátka a vaničky dávají Vašemu dítěti maximální komfort.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy
4.5
81 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 59
 
4 hvězdičky
| 18
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy
Rotho Baby design Hřebenový kartáč s přírodními štětinami švédské zelené barvy
MOC¹ 222 Kč
216 Kč